965_fransjohanssonfeature

Frans Johansson

Award winning author and international bestseller

Frans Johansson on tunnettu innovaatiokonsultti, puhuja ja menestyskirjailija. Hänen innovaatiojohtamisesta kertova esikoiskirjansa The Medici Effect on kansainvälinen myyntimenestys. Kirjan mukaan parhaat innovaatiot syntyvät eri kulttuurien, näkemysten ja taustojen omaavien ihmisten kohtaamisista. Johanssonin toinen kirja The Click Moment on valittu Fast Companyn vuoden 2012 parhaiden talouskirjojen listalle.

Johansson toimii perustamansa The Medici Group yrityksen toimitusjohtajana. Hän konsultoi maailman johtavia yrityksiä ja esiintyy yleisöille ympäri maailmaa. Menestyksekkään yritystoiminnan ohella hän toimii myös sijoitusrahaston konsulttina ja johtajana. Johanssonilla on maisterin tutkinto Harvard Business Schoolista. Hän on kasvanut Ruotsissa afroamerikkalais-cherokee äitinsä ja ruotsalaisen isänsä kanssa.

Frans Johansson esiintyy Ice Live Business Forumissa perjantaina 31.1. Hän puhuu innovaatioista ja johtajuudesta aiheinaan “The Medici Effect” and “The Click Moment”.

FAKTAT

  • Johansson suorittanut MBAn Harward Business Schoolissa.
  • Ennen nykyistä yritystään The Medici Groupia, Johansson perusti ohjelmistoyrityksen, terveydenhuoltoalan yrityksen ja pääomasijoitusrahaston.
  • Frans on ollut haastateltavana ABC:n Morning Showssa ja CNN:llä.