195_robinsharmafeature

Robin Sharma

World's top 7 leadership guru

Robin Sharma on kansainvälinen huippukirjailija ja johtajuusguru. Hän nousi kuuluisuuteen The Monk Who Sold His Ferrari -teoksella, jota on myyty maailmanlaajuisesti miljoonia kappaleita. Sharman teoksia on julkaistu yli 60 maassa ja käännetty yli 70 kielelle. Viimeisin menestyskirja The Leader Who Had No Title esittelee Sharman opettaman johtajuusmallin “johda ilman titteliä”. Kirja on yksi tämän hetken myydyimmistä bisneskirjoista.

Sharma on haluttu puhuja, neuvonantaja sekä kansainvälisen Sharma Leadership International yhtiön perustaja. Hänen asiakkainaan on ollut monia Fortune 500 -listan yrityksiä, kuten Microsoft, GE, NIKE, FedEx ja IBM. Kaksi lakitutkintoa omaava Sharma on työskennellyt aiemmin myös juristina. Hänen kirjojansa ovat mm.:

Mega Living: 30 Days To A Perfect Life
The Monk Who Sold His Ferrari
Leadership Wisdom from The Monk Who Sold His Ferrari
Who Will Cry When You Die
The Saint The Surfer And The CEO
Discover Your Destiny With The Monk Who Sold His Ferrari
The Greatness Guide
Daily Inspiration from The Monk Who Sold His Ferrari
The Greatness Guide Book 2: 101 Lessons For Success and Happiness
The Leader Who Had No Title

Robin Sharma esiintyy Ice Live Business Forumissa perjantaina 31.1. Hän puhuu johtajuudesta otsikolla “The Leader Who Had No Title”.

FAKTAT

  • Sharma arvostettiin vuonna 2012 maailman 7. kovimmaksi johtajuusammattilaiseksi. Listan ensimmäinen oli kuudennen kerran peräkkäin John C. Maxwell. GE:tä 1980 -luvulla johtanut Jack Welch sijoittui sijalle 8.
  • Kansainvälinen johtajuuteen ja viestintään erikoistunut 280 000 jäsenen Toastmaster International palkitsi vuonna 2011 Sharman arvostetulla Golden Gavel palkinnolla.
  • Sharma on työskennellyt uransa aikana myös Kanadan Nova Scotian korkeimmassa oikeudessa.